Kennismaken met de Bosbeekschool

U bent van harte welkom om een keer te komen kijken op onze school. Hiervoor kunt u een afspraak maken met onze schoolleider Wouter Sommers.

Rondleiding & persoonlijk gesprek

Bij het kennismakingsgesprek krijgt u meer te horen over onze visie op onderwijs, en hoe wij dit vormgeven in de klas. Maar ook waar wij als Bosbeekschool trots op zijn, onze zorgstructuur en wat de Bosbeekschool nog meer te bieden heeft.  Aansluitend krijgt u natuurlijk een rondleiding door onze mooie school en een kijkje in de klassen. 

Wouter Sommers
Schoolleider Bosbeekschool

"*" geeft vereiste velden aan

Naam ouder*

Tijdig aanmelden

Als uw kind 4 jaar wordt, mag het naar de basisschool. Het is fijn voor de ouders en de school als u uw kind aanmeldt voordat het 4 jaar wordt (bij voorkeur bij 2,5 jaar). De basisschool vormt een belangrijke periode in een kinderleven en is daarom ook van groot belang voor u als ouder of verzorger. Voor een periode van acht jaar lang vertrouwt u uw kind toe aan de zorg van ‘de juffen en de meesters’. Een school kiezen valt dan ook niet mee, want scholen verschillen in werkwijze, in aanpak, in sfeer en ook in resultaat.

Aanmeldformulier

Wilt u na de kennismaking uw kind inschrijven dan kan dat door middel van het aanmeldformulier.

Het formulier kunt u via onderstaande button invullen en versturen (afdrukken en afgeven bij de school of verzenden per post mag natuurlijk ook).

Eerst even wennen?

Vanaf de leeftijd 3 jaar en 10 maanden is het mogelijk voor uw kind om te komen wennen aan de nieuwe omgeving waar het straks in terechtkomt. Dat kan maximaal 5 dagen, waarbij het wenselijk is om het wennen in halve dagen te doen. Als u ingeschreven staat en uw kind is aangemeld, nemen wij als het zover is graag contact met u op.