Kom werken bij IJmare en maak het verschil!

Als ouder/verzorger heb je een uniek inzicht in de behoeften en uitdagingen van onze leerlingen. Bij IJmare zetten onze enthousiaste leerkrachten zich dag in, dag uit met passie in om hieraan tegemoet te komen. Onze missie is om kinderen in de IJmond goed onderwijs te bieden. Daarom hebben we jouw hulp nodig voor het nieuwe schooljaar 2023/2024!

Ben jij of ken jij een leerkracht?

Solliciteer dan bij IJmare of deel de informatie met een kennis. Bij IJmare is er ruimte voor plezier, persoonlijke aandacht, diversiteit, waardering en ontwikkeling. We investeren in onze medewerkers, zodat je met plezier kunt doen waar je goed in bent.

We bieden de mogelijkheid om talenten en ervaringen te benutten in een omgeving die gericht is op groei en samenwerking. Door bij IJmare te werken, ontwikkel je niet alleen professionele vaardigheden, maar lever je ook een bijdrage aan goed onderwijs in de IJmond.

Als je vragen hebt over de vacatures of op zoek bent naar meer informatie, neem dan gerust contact met ons op via sollicitaties@ijmare.nl. We helpen je graag!

Met vriendelijke groet,
HR IJmare
Cindy Koster en Laurènce Dijkstra