Sinterklaasfeest groot succes!

Op vrijdag 3 december hebben we met elkaar het Sinterklaasfeest gevierd. En ja, zelfs Sinterklaas had even tijd voor ons!

Op een grote aanhanger werd hij voortgetrokken door boer Paul Dijkzeul. De Pieten hebben feest voorzien van gezelligheid en lekkere pepernoten.
Na de intocht hebben we nog met elkaar gezongen en gedanst op het plein.

Na dit gezellige onthaal zijn de groep 1 t/m 4 allemaal Sinterklaasactiviteiten gaan doen en de groepen 5 t/m 8 hebben elkaar verrast met prachtige surprises en mooi geschreven gedichten.

Maar helaas konden niet alle kinderen erbij zijn, omdat ze thuis zaten. Daarom hebben we de BOSBEEKPIETSENCADEAUBEZORGSERVICE het leven in geroepen. Zij hebben alle surprises en cadeautjes langsgebracht bij deze kinderen.
De groepen 5 t/m 8 hebben daarna met deze kinderen online contact gezocht. De surprise kon online worden uitgepakt. Zo waren ze er toch een beetje bij!