Nieuwbouw Bosbeekschool feestelijk geopend

Maandagmiddag 23 november 2015 opende de Bosbeekschool weer haar deuren aan de Burgemeester Enschedelaan. Na een jaar in de tijdelijke huisvesting aan de Bickerlaan was er om 13.00 uur een opening voor en door de kinderen. Onder tromgeroffel van groep 8 dansten de kinderen zich door het proces van architect tot oplevering schoolgebouw. Daarna was er voor de kinderen een speeltjescircuit door de nieuwe school georganiseerd, waardoor de kinderen de school konden ontdekken. Om half vier werden de deuren opgesteld voor belangstellenden uit de buurt. Veel nieuwsgierige blikken, veel oh’s en ah’s en heel veel lovende woorden voor het nieuwe prachtige gebouw! Een impressie van de nieuwbouw is binnenkort te vinden onder het  kopje fotoalbums.