Kunstklas

Op woensdagsmiddag 5 oktober jl. is de Bosbeekschool na schooltijd met een Kunstklas voor leerlingen die meer willen doen met hun talenten in tekenen en schilderen gestart. Docent/beeldend kunstenaar Ludie Bakker zal leerlingen basistechnieken aanleren om te tekenen en te schilderen. Onderwerpen die aan bod komen zijn: portret, landschap en kleurenleer.

Er zijn twee groepen:

13.15 – 14.45 voor kinderen uit groep 5 en 6

15.00 – 16.30 voor kinderen uit groep 7 en 8

De lessen worden gegeven in het TSO lokaal. Ouders kunnen hun kind opgeven via het inschrijfformulier dat deze week met de nieuwsbrief mee gestuurd is. Na de proefles op 5 oktober bepalen kinderen/ouders of ze 12 weken deze lessen willen volgen. De kosten bedragen slechts 3,- per keer: een totaalbedrag van 36,- voor 12 lessen dus. Per groep geldt een maximum van 12 leerlingen, dus schrijf je snel in!