Kamp groep 8

Woensdag 17 juni werden de kinderen van groep 8 uitgezwaaid voor het schoolkamp naar Texel.
De leerkrachten hadden er veel zin in en de kinderen natuurlijk ook. Vanaf de veerboot zijn we naar de garnalenboot gefietst. Dat boottochtje was best heftig, want er stond best een stevige wind. Gelukkig konden de kinderen eenmaal aangekomen bij de Stolp hun kamers in orde maken en lekker relaxen. Juf Erna kwam op donderdag een dagje langs. Op het turfveld speelden we Levend Stratego en ’s middags zijn we naar het strand gegaan. Sommige kinderen waagden zelfs een duik in het koude, woeste water. ’s Avonds was er een fantastische bonte avond met verrassende optredens. De sfeer was goed en de nachten waren kort; precies de elementen die bij een kamp horen. We hebben er allemaal van genoten!