Aanmelding

Aanmelding

 

Als uw kind 4 jaar wordt, mag het naar de basisschool. Meestal meldt u uw kind aan voordat het 4 jaar wordt (bij voorkeur bij 2,5 jaar). De basisschool vormt een belangrijke periode in een kinderleven en is daarom ook van groot belang voor u als ouder of verzorger. Voor een periode van acht jaar lang vertrouwt u uw kind dagelijks toe aan de zorg van ‘de juffen en de meesters’.Een school kiezen valt dan ook niet mee, want scholen verschillen in werkwijze, in aanpak, in sfeer en ook in resultaat

Het is wenselijk dat u eerst met de school een kennismakingsgesprek en een rondleiding heeft.  Bij aanmelding van uw kind heeft de school een aantal gegevens van uw kind nodig . Voor aanmelding dient u het aanmeldformulier in te vullen. U kunt het aanmeldformulier afgeven bij de school of natuurlijk versturen per post of digitaal.

Na aanmelding en inschrijving mag uw kind bij 3 jaar en 10 maanden een paar dagen op de basisschool komen wennen. De school neemt hierover contact met u op. Het wennen mag maximaal 5 dagen. De Bosbeekschool vindt het voor uw kind wenselijk om halve dagen te wennen.

U kunt d.m.v onderstaande link het aanmeldformulier downloaden.
Bosbeekschool Inschrijfformulier