KICK-OFF VOOR EEN GROEN SCHOOLPLEIN

10 maart 2022

Vandaag hadden we een kick-off voor een groener schoolplein.

De werkgroep, bestaande uit ouders, buurtbewoners en de leerlingenraad, heeft zich de afgelopen maanden gebogen over een ontwerp voor een groener schoolplein. Een schoolplein waar onze kinderen kunnen gaan ontdekken en bewegen lekker in de natuur.

We hebben een boom van de gemeente Velsen ontvangen in het kader van het verminderen van het CO2 gehalte. Dit was voor ons een mooie aanleiding om deze kick-off te organiseren en zo een startmoment te bepalen om uiteindelijk ons nieuwe schoolplein te gaan realiseren.

Het eerste ontwerp voor dit schoolplein is gepresenteerd en de boom is officieel geplant.
Ons logo, bestaande uit 3 bomen, klopt weer. We hebben weer 3 bomen op het plein en daar zijn wij ontzettend blij mee!

VorigeVolgende