Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kerstfeest

20 december 2018

Kerst 2018
We vieren op donderdag 20 december met elkaar het Kerstfeest. Vanaf 17.00 uur verzamelen wij allemaal op het schoolplein.  Samen met elkaar zullen we een aantal kerstliederen zingen. Om half 6 vertrekken de kinderen naar de klas om daar te gaan genieten van een Heerlijk Kerstdiner.  De ouders zijn van harte uitgenodigd om met elkaar op het schoolplein onder het genot van erwtensoep en/of een glaasje glühwein de Kerstvakantie in te luiden. Wij verzorgen de erwtensoep en de glühwein, maar voelt u zich vrij om ook wat lekkers mee te nemen en met elkaar te delen. Om 19.00 uur mogen alle kinderen weer opgehaald worden uit de klas. 

De groepen 3 geven een Kerstvoorstelling voor hun ouders en familieleden in het speellokaal. De voorstelling “Echt iets voor Kerstmis” hebben de kinderen in ruim twee weken ingestudeerd. 

De voorstelling van groep 3a start om 17.45 uur. Groep 4 & 5 gaan naast de ouders van groep 3a naar deze voorstelling kijken.
De voorstelling van groep 3b start om 18.30 uur. De kleutergroepen gaan naast de ouders van groep 3b ook naar deze voorstelling kijken.

De broertjes en zusjes van de kinderen uit groep 3 komen ’s morgens naar de generale repetitie kijken. ’s Avonds blijven zij bij hun eigen groep.

Belangrijk:

·         Uiterlijk woensdag 19 december meenemen bord, bestek, beker, soepkom in een tasje (voorzien van naam).
·         Op donderdag 20 december kunt u vanaf kwart voor 5 de gerechtjes voor het Kerstdiner in de klas brengen.
·         Bij regen vervalt de Kerstsamenzang (u wordt dan op de hoogte gebracht via Parro) en zijn de kinderen vanaf half 6 welkom in de klas.
·         De Kerst’borrel’ voor de ouders wordt bij regen verplaatst naar de hal.

De kerstvakantie begint voor alle kinderen op vrijdag 21 december om 12.15 uur. 

Gegevens

Datum:
20 december 2018
Tijd:
17:00 - 19:00