Agenda

Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende evenementen

november 2019
18 nov
2019

Oudergesprekken (facultatief)

Deze periode zullen er oudergesprekken plaatsvinden. U wordt uitgenodigd door de leerkracht. Ook u als ouder kan een afspraak maken voor een gesprek als de behoefte er is. 

december 2019
2 dec
2019

Kennismakingsochtend

Heeft u interesse in de Bosbeekschool? U bent dan van harte welkom op onze kennismakingsochtenden. Tijdens deze kennismakingsochtend zal u geïnformeerd worden door 2 leerlingen van groep 8 en Wouter Sommer (schoolleider) afgesloten met een rondleiding.  Tijd: 9.00 – 10.00 uur. Graag aanmelden door een e-mail te sturen naar: wouter.sommer@opoijmond.nl Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.  

5 dec
2019

Sinterklaas

Sinterklaas komt dit jaar ook weer op bezoek op de Bosbeekschool.  Althans…dat heeft hij vorig jaar beloofd….     Programma: 8.30 – 9.00 uur: Intocht Sinterklaas en zingen op het plein 9.00 – 12.15 uur: Groep 1 t/m 4 spelletjescircuit.                                Groep 5 t/m 8 maken surprises voor elkaar.    De kinderen zijn ’s middags vrij 

13 dec
2019

Young Engineers; Technisch lego introductieles

Ka Chun van Young Engineers komt in alle groepen vertellen over het naschoolse aanbod. 

19 dec
2019

Kerstviering

De kinderen hebben de ochtend gewoon school en in de middag zijn ze vrij. Om 17.00 uur worden ze weer op school verwacht. We gaan eerst met elkaar zingen op het plein en daarna gezellig met elkaar naar de klassen om te genieten van de Kerstmaaltijd. T.z.t. zal de leerkracht laten weten wat de kinderen willen eten met elkaar.