Zoek Evenementen

Aankomende evenementen

april 2019

Kennismakingsochtend

Heeft u interesse in de Bosbeekschool?  U bent van van harte welkom op onze kennismakingsochtenden.  Tijdens deze kennismakingochtend zal u geinformeerd door 2 leerlingen van groep 8 en Wouter Sommers (schoolleider) afgesloten met een rondleiding.   Tijd: 9.00 – 10.00 uur Graag aanmelden door een e-mail te sturen naar: wouter.sommers@bosbeekschool.nl (vermeld de gewenste datum, naam van het kind/ouders en telefoonnummer)

Thijsse’s Hof – lentepad groep 6b

Vertrek 13.30 uur, met de fiets Terugkomst: 15.00 uur begeleidende ouders: minimaal 3    Bij het begin van elk van de vier seizoenen brengen 26 scholen met ongeveer 1000 kinderen een leerzaam bezoek aan de Hof. In de loop van het jaar bezoeken veel mensen de Hof om al het moois te zien of een excursie mee te maken. Het gaat in totaal al gauw om zo’n 15000 bezoeken. Thijsse’s Hof is aangelegd in 1925 op voormalige aardappelakkertjes met…

Leerlingenraad bijeenkomst 5

De kinderen die verkozen zijn om in de leerlingenraad te komen, komen vandaag bijeen voor hun vergadering. O.b.v. Wouter Sommers

Koningsspelen

Ook de Bosbeekschool doet op eigen, sportieve wijze mee aan de Koningsspelen. U zal t.z.t. worden geïnformeerd.

Koffieconcert

Na het succes van vorig jaar is er besloten om een vervolg te geven aan het koffieconcert. Een concert waar leerlingen v/d Bosbeekschool hun muzikale talenten kunnen laten zien.  Het is de moeite waard om te komen kijken!   Voor inschrijving, tijden, etc….Houd de nieuwsbrieven in de gaten!